Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Persze tudjuk mi azt, hogy minden név jelent valamit, és nem kell hozzá sok ész, csak egy témáról szóló könyv, és máris képben vagy, honnan ered a neved. De nem csak a jelentés alapján tudhatunk meg többet a nevünkről, és magunkról…

A lényeg a számmisztikában van, vagyis hiába beszélünk nevekről - amik ugyebár betűkből állnak -, mindez lefordítható számokra. Nem kell azonnal a legbonyolultabb matematikai képletekre gondolni, hogy megkapjuk, mit is árul el rólunk a nevünk, szimplán össze kell adni a számokat, majd a kapott eredmény számjegyeit is egészen addig, amíg egyetlenegy számot nem kapunk.

Ja, hogy milyen számokról beszélünk? Hát ezekről…

Szóval, lefordítva a képen látható, táblázatnak éppen nem nevezhető ábrát. Minden betűhöz tartozik egy egyjegyű szám 1-től 9-ig. A feladat egyszerű: firkantsd fel valamire a teljes nevedet, ha két keresztneved van, akkor mindkettőt írd le. Majd az ábra segítségével mindegyik betű alá írd oda a hozzá tartozó számot. Ha kész, add össze a számokat - ahogy már fent is írtuk. Segítségként itt egy példa:

Vagyis az említett Horváth József teljes névszáma 2. Ezután már csak egy teendője van Józsinak, és azoknak, akik a példa alapján kiszámolták saját névszámukat: tovább olvasni, hogy megtudják, milyen jellemzés tartozik a számhoz.

Hogy mit árul el a teljes névszámod rólad? Főként azt, hogy mit mutatsz a külvilág felé, hogyan reagálsz a különféle problémákra, hogyan oldod meg azokat, milyennek látnak a többiek stb. Na akkor lássuk a számokat.

Igazi vezető vagy, és esélyt is kapsz arra, hogy ezt bebizonyítsd. Hihetetlenül kreatív ötletekkel állsz elő, és arra is képes vagy, hogy másokat felpörgess. Mindig pontosan tudod, mit akarsz, határozottságod már-már utánozhatatlan. Jobb, ha odafigyelsz arra, hogy ne fogadj el mindent késznek, találd meg a módját, hogy tovább fejleszd. De ne vidd túlzásba.

Nem arról vagy híres, hogy egyedül váltod meg a világot. Inkább csapatjátékos vagy, viszont ebben profi. Ha arról van szó, hogy emberekkel kell kommunikálni, együtt dolgozni, segíteni nekik, akkor te vagy a legjobb választás erre a feladatra. A legszembetűnőbb tulajdonságod, hogy békeszerető vagy, ezért tőled ne várja senki, hogy a másik torkának ugorj.

Hát ha valamit, az otthonülést nem neked találták ki. Akkor érzed magad formában, ha társaságban lehetsz, és nyüzsgés vesz körül. Szeretsz szerepelni, és van is mit mutatnod, művészi érzéked ugyanis segít abban, hogy a szórakoztató iparban is megálld a helyed. Gyorsab fog az agyad, nehezen vezetnek meg. Kitűnő kereskedő lennél, vagy politikus.

Számodra nem létezik lehetetlen, bármit tűzöl is ki célul, azért mindent megteszel. A munkabírásod már-már gigászi, ezért neked semmi nem jelent problémát, inkább csak testhez álló kihívásként látod azokat. Téged megvesztegetni elég nehéz lenne, mert a becsület számodra a legfontosabb. Sosem ártanál másoknak, csak hogy te előrébb juss.

Ha te egyszer kinyitod a szád, szinte mindenkit képes vagy meggyőzni az igazadról, olyan hittel vagy képes beszélni bármiről. Imádod a változatosságod, ezért nem vagy a legmegbízhatóbb jellem, mivel az érdeklődésed is rendszeresen változik, és hamar félbehagyod az adott feladatod, ha már nem érdekel. Optimizmusod és bölcsességed viszont kétségbe vonhatatlan.

A műveltség és a kifinomult viselkedés nálad alapkövetelmény. Nem bírod, ha valaki illetlen. Szívesen segítesz másokon, másoknak, nálad mindenki megtalálja, amit akar. Önzetlenül adsz, bár számon tartod, kinek mikor miben segítettél, és idővel elvárod, hogy viszonozzák ezt. Ettől függetlenül a környezeted kedvel téged, ha viszed túlzásba a segíteni akarást.

Te vagy a Spirituális vezető. Számodra a legfontosabb, hogy megtaláld a test és a lélek gyógyírját, ezért a leginkább a filozófia, a spiritualitás áll hozzád közel. Kerülöd az agresszivitás minden formáját, hűséges vagy, nem csak emberekhez, de az elvekhez is. Nem mutatod ki az érzelmeidet, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincsenek.

Igazi szervezőzseni vagy, és remek érzéked van az üzlethez, a pénzcsináláshoz. Szinte mindig az utadba sodródnak a lehetőségek, amikkel egyre nagyobb vagyonra tehetsz szert, ha jól játszod ki a lapjaidat. A siker szinte elrendeltetett számodra. Viszont könnyen megfeledkezel arról, mit kell feláldoznod ezért. A megszállottságoddal másokon taposhatsz át.

Vagy mártírt játszasz, vagy megmentőt, ha csak így lesarkítva akarjuk mondani. A tökéletességre törekszel, és képes vagy arra, hogy bármilyen problémát megoldj. Túlságosan segítőkész és elfogadó vagy, ezért akarsz megmentővé válni, viszont, ha nem vigyázol a hősből inkább csak áldozat leszel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


KépgalériaArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>